Van en naar het vliegveld met Triple Seven Taxiservice

Triple Seven Taxi is u graag van dienst met ritten van en naar:

Zomer-aktie: Nu nog voordeliger naar het vliegveld

Nu is het nog voordeliger om naar het vliegveld te gaan. Triple Seven geeft tijdens de zomer-maanden kortingen weg tot wel 60%. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

Buiten deze tijden, voor ritten met andere start- en eindpunten, of voor ritten op kortere termijn doen we u graag een scherp aanbod. Bel of mail ons uw wensen en u hoort de beste prijs.

Bij 777 geldt: afspraak is afspraak. Wanneer de taxi in de file komt is dat voor onze rekening. Uitzondering hierop is extreme neerslag/gladheid. Dan rijden wij sowieso slechts in zeer beperkte mate.

BestemmingPrijs AutoPrijs Busje
Schiphol€209€209
Brussel Zaventem€209€209
Düsseldorf€209€209
Weeze€149€149
Frankfurt a. M.€395€395

Denkt u aan uw PCR test?

Waarom kiezen voor een taxi naar het vliegveld

U wilt uw vakantie of andere reis zo relaxt mogelijk beginnen. Dan heeft u ongetwijfeld geen zin in treinen, bussen, overstappen, blaadjes op de rails, te warm te koud, sjouwen met koffers. Dus OV valt wat dat betreft eigenlijk al af. Het alternatief is de eigen auto. Ook dan zijn er ergernissen en uitdagingen. Parkeren is voor veel luchthavens een belangrijke zo niet de belangrijkste inkomstenbron. Samen met het zoeken naar een parkeerplek in hetzelfde postcodegebied als de vertrekhal en het alsnog moeten slepen van bagage is dat geen dat geen leuk begin van de vakantie. Al helemaal niet als men zich bedenkt dat bij terugkomst van een vermoeiende reis de auto weer gezocht moet worden, en er weer naar huis gereden moet worden. Terwijl u dus wellicht langere tijd geen auto gereden heeft tijdens uw vakantie / zakenreis is de eerste rit meteen 100+ km.

Geen goed idee.

Oplossing: met de taxi naar en van het vliegveld.

Onze centralist bespreekt met u de beste vertrek-/ophaaltijd. U wordt voor de deur opgehaald en op het vliegveld voor de vertrekhal afgezet. Uiteraard is de chauffeur behulpzaam bij het in en uitladen van uw bagage. In tegenstelling tot een aantal andere aanbieders combineert 777 u niet met andere passagiers, met ons gaat u altijd rechtstreeks van het ophaaladres naar de luchthaven en weer terug. (Tenzij u natuurlijk wil dat de leden van uw reisgezelschap elk thuis opgehaald worden). Op deze manier begint u uitgerust aan uw reis.

Bij terugkomst pleegt u even een telefoontje en de vooraf bestelde taxi komt voor rijden en haalt u op. De chauffeur helpt u weer met uw bagage en binnen de kortste keren bent u stressvrij weer thuis.

Bij Triple Seven kunt u de taxirit heel simpel en veilig afrekenen met uw pinpas. Zo heeft u altijd genoeg geld bij u en hoeft de taxi niet om te rijden via een pinautomaat. Betalen met creditcard is ook mogelijk. Meer informatie over electronisch betalen vindt u hier